maandag, 14 oktober 2013 15:17

Houtense OndernemersDag 2013....de winnaars

Houtense OndernemersDag 2013....de winnaars Wilco van Dijen, Wijk bij Duurstede

Tijdens de zeer druk bezochte Houtense Ondernemersdag van donderdag 10 oktober jl. werden de eigenaren van Hi GainGuitars uitgeroepen tot Houtens Ondernemerstalent van 2013. Rijnconsult is Houtense Onderneming van het Jaar 2013 geworden. Meer dan 650 ondernemers bezochten de Houtense Ondernemersdag.

Zij kwamen bij elkaar om te netwerken, elkaar te ontmoeten en te inspireren. Gastspreker Annemarie van Gaal hield een sprankelend verhaal over ondernemen. Ze adviseerde ondernemers om lef te blijven tonen. En om vooral buiten gebaande paden te treden. Ze illustreerde haar advies met succesvolle voorbeelden.

Ondernemen en opleiden

Zo’n 250 leerlingen van het Houtens en Wellant College bezochten vooraf de stagemarkt. Zo kregen zij de kans om kennis te maken met wellicht hun toekomstige werkgever. De opzet om vooraf aan het business-to-businessevenement een stagemarkt te organiseren, bleek een uitstekend idee. Christian Hermsen, voorzitter van de Houtense Ondernemersdag: ‘Het is mooi om te zien hoe wij samen met Houtens, school voor vmbo en mavo, deze dag hebben georganiseerd. Het thema Ondernemen en Opleiden is ten volle benut. Niet alleen door de stagemarkt. Ook tijdens het business-to-businessevenement waren leerlingen in touw om van deze dag een succes te maken.’

Houtens Ondernemerstalent 2013

Hoogtepunt van de Houtense Ondernemersdag was de uitreiking van de Houtense ondernemersprijzen. Genomineerden voor het Houtens Ondernemerstalent waren Bij ons in de keuken en Hi GainGuitars. Beide bedrijven onderscheiden zich door in een moeilijke markt, zeer servicegericht en creatief producten aan te bieden, zo staat in het rapport van de verkiezingscommissie. Hi GainGuitars is de uiteindelijke winnaar omdat dit jonge bedrijf de jury heeft verrast met hun professionele visie op ondernemerschap in de wereld van de muziek.

Houtense Onderneming van het Jaar 2013

De genomineerden voor Houtense Onderneming van het Jaar waren Rijnconsult, Fysio Vandaag en Mondial TSN Groep.  De jury bezocht deze finalekandidaten en was bij alle bedrijven onder de indruk van de passie, het ondernemerschap en de betrokkenheid bij Houten.  In dat opzicht zijn ze allemaal winnaar. Rijnconsult is uiteindelijk door de jury geselecteerd vanwege het unieke eigendomsmodel, de innovatieve visie op de bedrijfsvoering en de wijze waarop de organisatie inhoud geeft aan maatschappelijk betrokken ondernemen. De organisatie van de Houtense Ondernemersdag kijkt terug op een zeer geslaagd evenement. Christian Hermsen: ‘De reacties waren zeer positief. Ondernemers hebben zaken met elkaar gedaan en we hebben de eerste sponsoren voor de volgende Houtense Ondernemersdag al weer binnen.’

Read more http://www.omroephouten.nl/Houten/houtense-ondernemersdag-2013de-winnaars.html

Media