vrijdag, 18 oktober 2013 08:56

Carribean Party

Zaterdag 2 november organiseert Salsa Dansschool Mariposa weer een spetterende Carribean Party in Houten (UT). Kom ook en neem je vrienden mee voor een sprankelend  Carribisch feest met livemuziek van de populairste latinband van het moment! 
Al jaren een van de populairste latin bands van Nederland en de enige met deze unieke stijl. Vanaf 1997 werken ze intensief samen met topbands uit de “oriente” regio met als resultaat een zeer herkenbare eigen geluid en bomba. 
De volledig traditionele akoestische bezetting, bestaat uit: tres, armonico, gitaar, contra-bas, maracas, bongó, campana, trompet y desdeluego la clave. 
De instrumenten, de meerstemmige coro’s en zang en met name het altijd explosieve samenspel zorgen ervoor dat danser en toehoorder een overgetelijke muzikale ervaring mee krijgt. Salsa, Merengue, Bachata, Tot laat in de nacht kun je dansen op salsa, merengue, bachata, zouk en nog veel meer!
Op swingende ritmes zetten onze DJ's je heupen de hele avond in beweging met een cocktail van temperamentvolle  Salsa’s,  Merenque’s en zwoele Bachata’s! Ook de inwendige mens wordt zeker niet vergeten, want wie danst krijgt honger, en er is heerlijke Surinaamse catering aanwezig!
Locatie: De Grund, Poort 79, Houten
Aanvang: 21.00u
Entree:  Kassa € 12,- / Voorverkoop: € 10,-
DJ's: DJ Alfredo
Dresscode: Dress to impress!