maandag, 02 december 2013 13:53

Houtense Helden i.s.m. Cultuur Aan de Slinger

Deze interactieve bijeenkomst gaat over de waarden van cultuur, die we als Houtenaren voortdurend maken en veranderen door wat we met elkaar doen. Op woensdag 11 december organiseert de Houtense Helden een avond over ‘Vinexcultuur’ in Theater Aan de Slinger.

Deze interactieve bijeenkomst gaat over de waarden van cultuur, die we als Houtenaren voortdurend maken en veranderen door wat we met elkaar doen. Cultuur gaat over de verbeelding, creativiteit en ambities die we met elkaar delen om invulling te geven aan belangrijke zaken, als leefbaarheid, onafhankelijkheid, duurzaamheid, zelfontplooiing. Met een bijdrage van verschillende sprekers, zoals o.a. Jeroen Saris van bureau ‘De Stad’, Reinder Bakker van ‘Overtreders W', Architectuurcentrum Makeblijde | aMb en burgemeester Wouter de Jong, belooft het een interessante avond worden.
Het wordt een avond waarin de aanwezigen vooral zelf over het onderwerp met elkaar in gesprek kunnen raken en gedachten en ideeën uitwisselen. Na korte inleidingen door de sprekers gaat iedereen in groepjes zelf verder in gesprek met één van de sprekers. De avond is bedoeld voor iedereen die mee wil denken over de waarde(n) van cultuur in Houten: bewoners, maar ook (maatschappelijke) organisaties, verenigingen en bedrijven. De uitdaging van de avond is om met elkaar antwoorden te ontdekken op de waarde(n) van cultuur in Houten en voor de inwoners van Houten. We nodigen u uit om aanwezig te zijn bij deze bevlogen avond. (Gratis) kaarten zijn te reserveren via www.theateraandeslinger.nl.