vrijdag, 20 december 2013 14:42

Het Rond Winterplein

Burgemeester Wouter de Jong start de uitzending Burgemeester Wouter de Jong start de uitzending Foto: Hans Geerlings

Houten - 20 december 2013. Burgemeester Wouter de Jong opende symbolisch het 24-uurs radioprogramma 'Het Houten Huis' van Houten FM om geld op te halen voor Serious Request in het paviljoen van het Winterplein. Zowel Het Rond als De Roskam in het Oude Dorp doen dit jaar mee aan het Houten Huis, dat geld inzamelt voor het Glazen Huis van Serious Request.

De radiomakers van Houten FM - de lokale radiozender van Houten -  die tijdens deze actie voor het eerst 'live' te horen was via de FM-frequentie 107,3 zenden 24 uur lang het programma 'Het Houten Huis' uit. Iedereen die iets wil doen voor de 800.000 kinderen die nu jaarlijks sterven aan de gevolgen van diarree, worden van harte uitgenodigd mee te doen aan 'Het Houten Huis'.

's Avonds om 10 uur verhuizen de presentatoren naar Restaurant de Roskam op Het Oude Dorp en gaat de uitzending door met veel livemuziek vanuit de Roskam. Zaterdagochtend gaat men weer terug naar de schaatsbaan op Het Rond en wordt om 12 uur 's middags - na een uitzending van 24 uur - het uiteindelijke bedrag bekend gemaakt.
Foto's : Hans Geerlings

 

Het Houten Huis02_b.jpgHet Houten Huis03_b.jpgHet Houten Huis04_b.jpgHet Houten Huis05_b.jpgHet Houten Huis06_b.jpgHet Houten Huis07_b.jpg