zaterdag, 01 februari 2014 17:07

Groene Vingers gezocht

Groene Vingers gezocht op 8 februari aanstaande voor het Slingergebied
De coöperatie ‘Houtense Helden’ is op zoek naar mensen met ‘groene vingers’ en naar planten en gereedschap om het Slingergebied aantrekkelijker te maken als leefomgeving in Houten. Het Slingergebied is het plein tussen Theater Aan de Slinger, de achterzijde van de Bibliotheek Lek & IJssel en het oude politiebureau. Het doel is het Slingergebied langzaam maar zeker om te toveren tot groene Slingertuin.

De Houtense Helden starten op 8 februari aanstaande met het maken van een klein amfitheater op het grote grasveld voor Theater Aan de Slinger. Daarvoor zijn 20 vrijwilligers nodig die samen met de Helden deze dag de handen uit de mouwen willen steken. De dag start om 09:30 uur. Voor koffie en lunch wordt natuurlijk gezorgd. Om de Slingertuinen te kunnen maken is nodig: helpende handen, verschillende soorten planten, zaden, cement, kruiwagens, scheppen, cementbak, troffels, opsluitband, buitenkraan, touw, tuinslang, palen, kippengaas en een auto met aanhanger.
In het bezit van groene vingers, planten en/of materialen? Meld u dan aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 – 53 48 53 47 (Peter Hoogenveen)
De coöperatie Houtense Helden is opgericht om cultuur en creativiteit in te zetten voor de sociale binding en ontwikkeling van Houten. Iedereen met goede ideeën kan zich bij de Houtense Helden aansluiten.
De coöperatie richt zich op dit moment op het Slingergebied; het plein tussen de bibliotheek, het spoor en het theater.
Meer informatie: www.houtensehelden.nl