zondag, 09 februari 2014 10:19

Locaties gezocht voor pilot

Proeftuin Seats4Silence zoekt mooie buitenplekjes, waar je alleen of in een klein groepje kunt zitten (werken, reflecteren enz). De idee is om deze stille plekjes te koppelen aan het digitaal netwerk van zelfstandige professionals Seats2Meet.com.

 Een mooi idee om het gebruik van stille plekjes online te kunnen reserveren (klant)en te  reguleren(locatie)  en zo de flexibel werkende stadmensen variatie te bieden en het buitengebied te promoten. In het S2M ecosysteem worden jaarlijks ca. 500.000 stoelen geboekt.

Beelden

De stilteplek heeft weinig voorzieningen nodig. De basis is een zitgelegenheid in een mooie omgeving met mooi uitzicht. Dat kan van alles zijn: Uitkijkpunt, rustpunt, theekoepeltje of oude hooiberg. Of een mooie boomgaard waar een nog te ontwerpen stilte-unit geplaatst kan worden.

Een afdak is leuk om het weersbestendiger te maken, ook een gesloten zijkant tegen de wind maakt het gebruiksseizoen langer. Of misschien wel een buitenplekje achter schoon glas, in bv een kas. Gebruik van toiletvoorziening en water in de buurt is handig als er geen geschikte bosjes zijn.

Pilot 2014

In deze proeftuin willen we in 2014 met gesloten beurzen starten om te kijken of het werkt. De klantbehoefte al doende onderzoeken en de reserveringssoftware van S2M aanpassen aan dit gebruik. Op de locatie mogen wel extra’s worden verkocht a/d klanten, bv een picknickmand om de dag door te komen.

Meedoen?

Wie vind het leuk om mee te denken en/of heeft een locatie beschikbaar waar we komend seizoen zouden kunnen experimenteren?  Ik hoor het graag.

Eline van de Veen

Zin in Buiten T 06-12558705

Ism Ronald van den Hoff S2M

Lees meer http://streekhuiskrommerijn.nl/doe+mee/initiatieven+marktplaats/251016.aspx?t=locaties%20gezocht%20voor%20pilot