woensdag, 12 februari 2014 07:46

'Duurzaamheid biedt kansen!'

"8 maart 2014 vanaf 18.00 uur, mis het niet!
Net als vorig jaar organiseert Victum ook dit jaar weer het zeer succesvolle Business Event. Hét bedrijfsnetwerk evenement van de Houtense korfbalvereniging zal dit jaar voor het 5e achtereenvolgende jaar plaatsvinden, en wel op zaterdag 8 maart. Onze speciale gast deze avond is Erik Akkerman. Hij zal u meenemen in de wereld van de duurzaamheid vanuit de stelling “Een duurzaam bedrijfspand biedt een onderneming kansen.” Vanuit een brede kijk op duurzaamheid zoomt hij in op het onderwerp energie(besparing).

Hierbij komen ook de ervaringen aan de orde die Victum heeft opgedaan op haar weg naar een duurzame sportaccommodatie. Vervolgens volgt een spannende wedstrijd van ons vlaggenschip Victum/WarChild 1 en is er afsluitend een netwerkborrel.
Zoals u gewend bent van ons zal deze avond geheel verzorgd zijn. Het programma ziet er daarom als volgt uit;
• 18.00 uur Welkomstwoord Renier Vree (Voorzitter PRC Victum/WarChild)
• 18.15 uur Buffet
• 19.15 uur Spreker (Erik Akkerman)
• 20.00 uur Wedstrijd Victum/WarChild 1 – ASVD/KWOOT 1
• 21.15 uur Borrel

Graag nodigt Victum u uit om deze avond aanwezig te zijn en om vrijblijvend kennis te maken met onze topsportvereniging, een relevante presentatie bijwonen en waarbij u contact kunt leggen met andere Houtense ondernemers en sponsoren. Vergeet daarbij natuurlijk uw visitekaartjes niet! Ook is het mogelijk om bij één van de onderdelen aanwezig te zijn.

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u aangeven of u al dan niet aanwezig zal zijn en met hoeveel personen u gebruik wilt maken van deze uitnodiging. Wij zien met veel belangstelling uit naar uw reactie."