vrijdag, 04 april 2014 18:30

Open dag Enter

Zaterdag 12 april is er in jongerencentrum Enter een open dag. Het jongerenwerk van ‘van Houten&co’ is dan voltallig aanwezig om te laten zien en te vertellen wat het jongerenwerk in Houten is. Deze dag wordt georganiseerd door het jongerenwerk samen met veel jongeren uit Houten. 

Alle jongeren in Houten nodigen we uit om deze dag langs te komen. Maar ook ouders en andere volwassenen zijn van harte welkom! Tijdens deze open dag geven jongerenwerkers informatie over hun werk en is er ook gelegenheid met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen. Het jongerenwerk vindt niet alleen plaats in het jongerencentrum, maar ook op veel andere locaties in Houten. Tijdens deze dag kun je ook terecht met vragen omtrent jongeren in de openbare ruimte. Maar natuurlijk zijn er ook gave activiteiten waaraan jongeren mee kunnen doen. Er is een middag- en avondprogramma. In de middag zijn er, vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur, gratis workshops te volgen, zoals DJ, Breakdance, Graffiti en beatcreating. Maar ook zal er een grote girls only zijn met aansluitend een fotoshoot.

Tijdens het avondprogramma, van 20.00 tot 02.00 uur, is er een jamsessie zijn in de grote zaal met aansluitend live-optredens van Sputnik Effekt en Muiden Posse om vervolgens tot 02.00 uur het feest af te sluiten met DJ’s.

Wil je meer informatie? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of surf naar www.jonginhouten.nl of www.facebook.com/jonginhouten 'van Houten&co', Jongerencentrum Enter, Hefbrug 1, Houten.

 

Media