vrijdag, 11 april 2014 18:05

Nieuwe programmering Brothers

Brothers Festival Dome gaat een nieuwe koers varen. Jij als bezoeker wilt graag weten waar je aan toe bent, toch?! Wanneer is Eclected? Wanneer komt er een TE GEKKE DJ? Wanneer kan ik een VET indoor festival verwachten, waarbij Studio A12 ook geopend is?! Om alle verwarring in de toekomst te voorkomen staan alle events voor jullie vroegtijdig ingepland/op de agenda!

Elke eerste zaterdag van de maand organiseren we thema-feesten waarbij de gehele locatie en al het entertainment wordt aangepast aan het thema van de avond. Denk hier bijvoorbeeld aan 'We Are VIP'. Op zaterdag 7 juni zullen we een compleet nieuw concept lanceren! De exacte details zijn nog geheim maar dat het iets wordt wat je nog nooit hebt gezien, dat staat vast!

De tweede zaterdag van de maand staat in het teken van "Brothers Festival Dome presents:'....' ", de echte clubavonden met altijd een headliner van formaat.

De derde zaterdag van de maand zullen we het succesvolle 'Eclected' organiseren. Op deze avonden boeken we beste DJ's binnen het 'Eclected genre' uit binnen- en buitenland. Van house, dancehall, R&B tot reggaeton, hier hoor je hoe verschillende stijlen tot een perfecte combinatie worden gesmeed.

De laatste zaterdag van de maand staat in het teken van de Brothers Indoor Festivals: Playmobeat, Droomstof and many more.... Wat het nieuwste concept precies gaat worden houden we nog even geheim, maar groots, spectaculair en eigentijds gaat het zeker worden!! Tijdens deze edities zal ook de A12 geopend zijn, want wij pakken altijd groots uit!

Deze zomer organiseren we uiteraard ook weer Brothers Beach House, van 5 juli t/m 29 augustus. Net als vorige jaren zullen we de locatie weer helemaal verbouwen tot een tropisch paradijs. Wat nou Ibiza of Sunny Beach?? Jouw vakantieadres op een steenworp afstand, wat wil je nog meer!!Dus pak je agenda er vast bij, want je weet nu precies wanneer je je jouw favoriete avond in je agenda MOET moet zetten!

Pssst.... de planning voor mei staat inmiddels online! En we konden het niet laten om in ieder geval alvast de HEADLINERS bekend te maken.

Lees meerĀ http://www.brothers.nl/brothers/nieuws/202/NEW_NEW_NEW_PROGRAMMERING