zondag, 13 april 2014 09:18

Nomineer een jongere voor de ‘Jongerenawards 2014’

Dit jaar reikt het jongerenwerk van ‘van Houten&co’ jongerenawards uit. Hiermee wil zij jongeren die iets speciaals hebben betekend voor iemand of voor de Houtense samenleving, in het zonnetje zetten. Het jongerenwerk van 'van Houten&co' wil jongeren laten zien dat het helemaal niet suf, maar juist leuk is om iets voor een ander te doen. Om zo andere jongeren te inspireren en aan te moedigen om zich ook vrijwillig in te zetten.

Iedereen (jong én oud) kan een Houtense jongere nomineren. Dit kan bijvoorbeeld zijn het doen van vrijwilligerswerk bij een maatschappelijke organisatie, geld inzamelen voor een goed doel, wekelijks boodschappen doen voor de buurvrouw, het organiseren van een evenement etc. De nominaties worden beoordeeld door de jury, bestaande uit een beleidsmedewerker van de Gemeente Houten, een jongerenwerker en een Houtense jongere.

De uitreiking zal plaatsvinden op vrijdagavond 6 juni. Nomineren is heel eenvoudig via het digitale formulier op de website www.jonginhouten.nl. Dit kan tot uiterlijk woensdag 30 april 2014. De aangemelde jongeren maken kans op mooie prijzen, zoals een tablet, entreekaarten voor een pretpark naar keuze of een mooi geldbedrag. Voorwaarde is dat de jongere tussen de 10 en 23 jaar oud is en woonachtig is in de gemeente Houten.

De jongere heeft zich vrijwillig ingezet en de dienst/verrichting loopt niet via een commercieel bedrijf. De ‘Jongerenawards 2014’ worden mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Houten. Meer informatie: 'van Houten&co', Jongerencentrum Enter, Hefbrug 1, Houten, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 030-7001530.