woensdag, 30 april 2014 14:13

Bijeenkomst Toekomst Kromme Rijnstreek 27 mei

De Plaatselijke Groep Leader Kromme Rijn en Gebiedscoöperatie O-gen nodigen u van harte uit voor de bijeenkomst “Toekomst van de Kromme Rijnstreek, Bouwstenen voor het nieuwe gebiedsplan” op 27 mei 2014 in het Dorpshuys in Cothen.

Wat is de kracht van het Kromme Rijn streek? Wat leeft er op dit moment in het gebied en wat wordt in de toekomst belangrijk? En wat vindt u belangrijk in de Kromme Rijnstreek? Om antwoorden op deze vragen helder te krijgen organiseren we op 27 mei een gebiedsbrede bijeenkomst. De uitkomsten van deze bijeenkomst vormen onder meer de basis voor een nieuw (LEADER) gebiedsplan in de Kromme Rijnstreek voor de periode 2015-2020.

De afgelopen weken heeft een team van actieve mensen in het gebied z’n 30 interviews gehouden met allerlei mensen uit de Kromme Rijnstreek. Graag laten we aan u zien wat deze interviews hebben opgeleverd. Tijdens de bijeenkomst gaan we gaan met elkaar in gesprek in thematische rondtafelgesprekken en delen we met elkaar ideeën voor de toekomst van de Kromme Rijn. Aan het eind van de avond vormen zich de inhoudelijke contouren voor een nieuw gebiedsplan.

Programma van de avond:

  • Opening om 18:00 uur door de dagvoorzitter Henk Kieft en LEADER-coördinator Maike van der Maat
  • Presentatie van de resultaten van de interviews met mensen uit de streek
  • Thematisch rondtafelgesprekken over wat leeft in de Kromme Rijn streek
  • Ideeën met elkaar delen voor de toekomst van de Kromme Rijn
  • Afsluiting om 22:00 uur door de dagvoorzitter; wat nemen we mee naar huis, hoe gaan we verder en wie wil hier aan mee doen?

Datum: Dinsdag 27 mei 2014
Tijd: 18:00 tot 22:00 uur (inloop vanaf 17.30 uur met een broodje en een mok soep)
Locatie: Dorpshuys van Cothen, C.B. Kentiestraat 2 in Cothen
Doelgroep: Iedereen die zich verbonden voelt met de Kromme Rijnstreek en op een actieve manier wil meedenken over de toekomst van het gebied.
Organisatie: Plaatselijke Groep Kromme Rijn en Gebiedscoöperatie O-gen
Kosten: Vrije toegang
Aanmelden: In verband met de catering vragen wij u om uw aanwezigheid vooraf aan te melden. Dit kan tot 20 mei bij Maike van der Maat via email 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 06-23285225. Ook bij eventuele vragen kunt u contact met Maike opnemen.

De uitnodiging is hier te downloaden. Verspreid deze gerust binnen uw netwerk!