vrijdag, 23 mei 2014 12:12

Zijn Houtenaren praktische of gemotiveerde reizigers?

Doe de Reisstijltest op GoedopWeg.nl  en win een fiets naar eigen ontwerp!

Rijdt u graag auto, bent u tevreden met uw stalen ros of is de bus uw favoriete vervoersmiddel? Bent u een autoverlanger of OV-liefhebber? Doe de Reisstijltest Midden-Nederland op GoedopWeg.nl en ontdek welk reistype u bent. U maakt dan meteen kans op een personal bike ter waarde van € 1.000! 

Doe de test!

De online test bestaat uit 25 vragen en duurt ongeveer twee minuten. Op basis van uw antwoorden wordt u ingedeeld in één van de acht types: van bewust autoloze tot ontevreden reiziger. Meedoen kan komende periode via Goedopweg.nl/reisstijltest. 

Waar in de regio wonen de OV-liefhebbers en bewust autolozen? 

Aan het eind van de test kunt u ook de scores van alle profielen in Houten zien en vergelijken met andere gemeenten in de provincie Utrecht. Zo ontdekt u bijvoorbeeld wie de echte autoliefhebbers zijn of ziet u waar in de regio de imagoreizigers wonen: in Nieuwegein, Bunnik of toch in Utrecht?

Win een personal bike!

De winnaar van de Reisstijltest ontwerpt samen met Bram de Rooij van Black Tail Bicycles een trendy fiets, op basis van de eigen stijl en wensen, ter waarde van € 1.000.

Regionaal onderzoek 

Midden-Nederland Bereikbaar en de gemeente Utrecht onderzoeken via deze test de voorkeuren van de meer dan een miljoen reizigers die dagelijks in de provincie Utrecht onderweg zijn. Eerder al gebruikte de gemeente Utrecht de test om onderzoek te doen naar het favoriete vervoermiddel van haar inwoners en bezoekers. De resultaten worden onder andere gebruikt om de communicatie beter aan te laten sluiten bij de verschillende doelgroepen. Ook kan Midden-Nederland Bereikbaar de informatie op GoedopWeg.nl zo beter afstemmen op de behoeftes van de verschillende typen reizigers. 

Over GoedopWeg.nl en Midden-Nederland Bereikbaar 

GoedopWeg.nl is dé website voor reizigers in de provincie Utrecht. Op deze website vindt u altijd het laatste nieuws over wegwerkzaamheden en informatie over mobiliteitsprojecten in Midden-Nederland. Van grote werkzaamheden op de A12 tot nieuwe fietspaden in Amersfoort en van nieuwe laadpalen voor elektrische auto’s tot de verbouwing van Utrecht Centraal. Ook krijgt u via de Reiswijzer informatie op maat over verwachte verkeershinder in de provincie Utrecht. 

GoedopWeg.nl is een initiatief van Midden-Nederland Bereikbaar. Onder deze noemer werken de provincie Utrecht, gemeenten, Rijkswaterstaat en bedrijven (verenigd in U15) in de provincie Utrecht samen op het gebied van communicatie over wegwerkzaamheden, mobiliteitsonderwerpen en bereikbaarheid. Volg Goedopweg.nl ook op Twitter, via @GoedopwegNL.