vrijdag, 23 mei 2014 12:30

Pret met ARVAL

Afgelopen zaterdag was het weer zo ver en gingen de uitstapgroepen Onbeperkt MEEdoen van ‘van Houten&co ‘ in het kader van NL Doet weer op stap met Arval. We vertrokken al vroeg om met zijn allen naar familiepark Drievliet. Zowel de begeleiders van Arval, begeleiders van de uitstapgroepen als de leden van de Uitstapgroep hadden er weer reuze zin in. 

De uitstapgroepen Onbeperkt MEEdoen bestaan uit volwassenen een (licht) verstandelijke beperking die 1x per maand onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers samen op stap gaan. Dit is een initiatief van ‘van  Houten&co’.

Het dagje uit met ARVAL is ieder jaar weer het hoogtepunt van het programma. Aangekomen bij Drievliet begonnen we met een kop koffie en gebak en werden de groepjes verdeeld. De één geniet van de rustige attracties, terwijl het voor anderen zo spannend mogelijk mag zijn. Puur genieten voor iedereen! De deelnemers van de uitstapgroepen en ‘van Houten&co’ bedanken Arval en haar medewerkers hartelijk voor het geheel verzorgde jaarlijkse uitje dat hen werd aangeboden. Het was een zonnige,  feestelijke dag.

Wilt u meer weten over de uitstapgroep of over andere activiteiten die ‘van Houten&co’ organiseert voor mensen met een licht verstandelijke beperking? Neem dan contact op met 'van Houten&co', Corrie Bransen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 030-7001516