vrijdag, 23 mei 2014 12:32

Senioren Zomerschool presenteert haar programma

Afgelopen vrijdag heeft de werkgroep van de Senioren Zomerschool in restaurant De Engel het eerste programmaboekje overhandigt aan wethouder Kees van Dalen. Dit moment is het startschot van de Senioren Zomerschool 2014. Ook dit jaar is er een zeer gevarieerd programma: met enkele toppers in de herhaling zoals de grachtenvaart in Amersfoort, een bezoek aan het operationeel controle centrum rail in Utrecht, een rondleiding bij het KNMI in De Bilt en ook weer de Rechtbank in Utrecht.

Natuurlijk zijn er ook veel nieuwe activiteiten, zoals een bezoek aan het gemeentehuis en de bibliotheek in Houten, een uitstapje naar het Tabaksteeltmuseum met een bijpassende wandeling langs tabaksplantroute en diverse creatieve activiteiten. Er is voor elk wat wils.

Het programmaboekje is vanaf komende week verkrijgbaar bij o.a. alle centra van 'van Houten&co', het Gemeentehuis, de Bibliotheek, en dit jaar ook in Dorpshuis De Wiese in Schalkwijk.

Voor vragen kunt u van maandag tot donderdag van 09.30 uur tot 12.00 uur terecht bij Cursus&co in Wijkcentrum De Vuurtoren, Zijdemos 30, 3994 KE Houten, tel. 030 63 642 55. U kunt ons bellen, maar u mag ook langskomen.

De werkgroep wenst alle senioren in Houten een mooie zomer toe!