dinsdag, 27 mei 2014 08:27

Menwedstrijd in Tull en ’t Waal

20e Samengestelde Menwedstrijd in Tull en ’t Waal op 4 en 5 juli.
Op vrijdag 4 juli en zaterdag 5 juli vindt de 20e editie plaats van de spectaculaire samengestelde menwedstrijd georganiseerd door Paardensportvereniging de Rijnruiters.

Op het mooie recreatieterrein Oost aan de Lekdijk in Tull en ’t Waal begint het vrijdag vanaf 12:00 uur met Dressuur en Vaardigheid en zaterdag start vanaf 9:00 uur de spectaculaire Marathon. Deze Samengestelde Menwedstrijd wordt dit jaar voor de 20e maal georganiseerd door paardensportvereniging de Rijnruiters uit Nieuwegein.

Het is een gezellige wedstrijd voor iedereen die de paardensport een warm hart toe draagt en is dé gelegenheid kennis te maken met deze spectaculaire tak van de paardensport. Enkel-, twee- en vierspannen paarden en pony’s zullen een uitdagend parcours moeten afleggen. Dit om de felbegeerde prijzen, beschikbaar gesteld door sponsoren waaronder de Rabobank, in de wacht te kunnen slepen.
De toegang is uiteraard gratis!

De wedstrijd start vrijdag om 12:00 uur en zaterdag om 9:00 uur op recreatie terrein Oost in Tull en ’t Waal. Het programma en de startlijsten zijn te vinden op: Website: www.rijnruiters.nl www.startlijsten.nl www.hoefnet.nl