woensdag, 11 juni 2014 16:38

Buitenspeeldag Cascademuur

Buitenspeeldag Cascademuur Foto: Hans Geerlings

Houten - 11 juni 2014. Op vele plekken in Nederland werd Buitenspeeldag gehouden. Voor de 9e keer werd de Buitenspeeldag gevierd aan de Cascademuur in Houten. Tal van activiteiten werden georganiseerd om de kinderen weer gewoon buiten te laten spelen hetgeen niet alleen gezond is, maar ook belangrijk is voor opgroeiende kinderen.

Zo konden ze op de Stier rijden, springen op verschillende springkussens, leren schieten in de schiettent, sjoelen, schminken en nog veel meer. Ook was kosteloos thee en koffie te krijgen, en aan de kleineren werd er limonade, ijsjes en hapjes uitgedeeld. Kortom het was weer een groot succes.

© Hans Geerlings_Buitenspeeldag01.jpg© Hans Geerlings_Buitenspeeldag02.jpg© Hans Geerlings_Buitenspeeldag03.jpg© Hans Geerlings_Buitenspeeldag04.jpg© Hans Geerlings_Buitenspeeldag05.jpg© Hans Geerlings_Buitenspeeldag06.jpg© Hans Geerlings_Buitenspeeldag07.jpg© Hans Geerlings_Buitenspeeldag08.jpg© Hans Geerlings_Buitenspeeldag09.jpg© Hans Geerlings_Buitenspeeldag10.jpg© Hans Geerlings_Buitenspeeldag11.jpg© Hans Geerlings_Buitenspeeldag12.jpg© Hans Geerlings_Buitenspeeldag13.jpg© Hans Geerlings_Buitenspeeldag14.jpg© Hans Geerlings_Buitenspeeldag15.jpg