donderdag, 12 juni 2014 08:21

Loeren bij de Boeren

Zondag 6 juli geniet je tijdens Loeren bij de Boeren een dag lang van goede muziek, verrassend theater, lekker eten en meer aan de Beusichemseweg richting ’t Goy.

Het festival wordt geopend door zangeres Janne Schra en het Robin Nolan Trio. De heren van het Broken Brass Ensemble sluiten het feestelijk af. Met daar tussendoor nog heel veel andere optredens en voorstellingen, Houtens talent en straattheater. Er is heerlijk eten, je kunt je eigen slowkoffie maken, en aan het einde van de dag kun je aanschuiven voor de BoerenBarbecue.
Midden in de Kersenboomgaard naast boer Vernooij zit je samen aan een lange tafel, waar je lekker eet en nageniet van de mooie dag. Er worden diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd. Zo kunnen ze onder andere BoerenBrieven maken, mee op reis met de aardappel en een kersentaartje maken! Vanaf Boer Vernooij vertrekt de TheaterTractor die je meeneemt op een culturele tour. De Houtense theatermaker Mayon van der Klei speelt met haar theatergroep van Vrouwen een voorstelling in de koeienstal van Boer Wouters.
De theatergroep de Kwekerij maakt een locatievoorstelling op het landgoed Wickenburgh. Loeren bij de Boeren is een laagdrempelig festival, waar geen entree wordt geheven. Dit is alleen mogelijk door jouw vrijwillige bijdrage op de dag zelf. Meer informatie vind je op: www.loerenbijdeboeren.nl.