zaterdag, 14 juni 2014 20:54

Wie bakt de beste steak ?

Wie bakt de beste steak ? Foto: Hans Geerlings

Houten 14 juni 2014. Op zaterdag stond winkelcentrum Het Rond in het teken van Vaderdag. Alle vaders uit Houten konden meedoen aan een wedstrijd om wie de beste steak kon bakken. 
Zo’n 25 vaders uit Houten deden mee om de hoofdprijs in de wacht te slepen. Deze bestond uit een barbecue met een barbecue-pakket. Uiteindelijk was er een „Cook off” nodig om de winnaar te kiezen want van de jury hadden 3 mannen evenveel punten verzameld. Voor de deelnemers was het best lastig want het ene jurylid hield meer van een doorbakken steak, en de andere weer van een medium gebakken steak. Verder werd er natuurlijk gelet op de presentatie, de smaak en de malsheid van het vlees, maar volgens juryvoorzitter Jan de Jong werd er door iedereen uitstekend gebakken.

 

© Hans Geerlings_Steak bakken01.jpg© Hans Geerlings_Steak bakken02.jpg© Hans Geerlings_Steak bakken03.jpg© Hans Geerlings_Steak bakken04.jpg© Hans Geerlings_Steak bakken05.jpg© Hans Geerlings_Steak bakken06.jpg© Hans Geerlings_Steak bakken07.jpg© Hans Geerlings_Steak bakken08.jpg