donderdag, 19 juni 2014 08:30

Laat van je horen in het zangcafé

Op 27 juni zal er weer een veelzijdig zangcafé worden georganiseerd in de foyer van het Theater aan de Slinger in Houten. De zangavond begint om 20:00 met dit keer niet een optreden, maar met een braziliaanse zangworkshop tot 20:30.

Iedereen die houdt van zingen is welkom om te zingen of om te luisteren. Het wordt wederom georganiseerd door de zangdocenten van het Houtens Muziekcollectief Ri-Jean Mertens, Emily van Orsouw en Marjoke Kager, Alle stijlen kunnen weer aan bod komen: Pop, musical, singer-songwriter, jazz, rock, Klassiek Latin etc. Het Open Podium is er voor iedereen: zowel voor beginners als voor gevorderden.

De avond begint om 20.00 u, maar om 19:45 is de zaal al open.

Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft de begeleiding van je zang: Je kunt zingen met een karaokeband. Talloze nummers zijn hierbij beschikbaar. Of je laat je begeleiden op de piano. Je kunt zelf hiervoor bladmuziek meenemen of je neemt de melodie mét akkoordenschema mee in jouw toonsoort. Er is ook een zangmap aanwezig waaruit je nummers kunt kiezen. Uiteraard kun je ook jezelf begeleiden op piano of gitaar. Of je neemt je eigen begeleider mee!

Wanneer je wilt zingen, kun je je ter plekke inschrijven. Ook mensen met interesse voor klassieke zang zijn van harte uitgenodigd om te komen luisteren en eventueel hun zangkunsten te laten horen.

Dus inwoners van Houten en omgeving: reserveer vrijdag 27 juni voor een heerlijke ontspannen avond vol zangplezier. Behalve lekker zingen en luisteren is het een verrassende en unieke avond vanwege de diversiteit in muziekstijlen die voorbij komen.

Datum: 27 juni

Aanvang: 19:45

Entree: 4 euro, onder de 17 jaar 2 euro.

Locatie: Foyer Theater Aan de Slinger, De Slinger 40, Houten

Ik hoop je snel te horen, op het zangcafe!