maandag, 07 juli 2014 10:42

Schrijf je nu in voor de 7e editie van Ik Wil In Een Band!

Vanaf september 2014 starten we weer met een nieuwe ronde van ‘Ik Wil In Een Band’. Dit project bestaat uit wekelijkse workshops. Na inventarisatie van het aantal deelnemers worden er bandjes gevormd die met elkaar toewerken naar een optreden op het podium in jongerencentrum Enter.

De zesde editie van ‘Ik Wil In Een Band’ is alweer ten einde. De deelnemende jongeren hebben in februari bandjes gevormd en oefenden iedere vrijdagavond onder leiding van de ervaren Houtense muzikant Jan Anton van der Graaf. Zij werkten toe naar een optreden in Enter, 29 juni heeft dit plaatsgevonden. De zaal stond vol met vrienden en familie en de bandjes speelden de sterren van de hemel! Wat een muzikaal jong talent heeft Houten toch!

Inmiddels worden de bands die mee hebben gedaan aan de vorige edities van dit project voor steeds meer festivals en gelegenheden gevraagd, dus bij dit ene optreden in Enter blijft het zeker niet!

De workshops duren 1 uur per band per week en worden gegeven door Jan Anton van der Graaf, een ervaren muzikant uit Houten met 15 jaar bandervaring. Alle aspecten van in een bandje spelen en optreden komen aan bod. Het is vooral geen muziekles, maar op een leuke manier muziek maken met elkaar, waarbij de deelnemers zelf het proces bepalen. In januari 2015 treed je met je band op in Enter, om precies te zijn op zaterdag 24 januari 2015.

Ook enthousiast geworden om mee te gaan doen aan dit project? Schroom dan niet en schrijf je nu in de voor de volgende editie in september 2014! Ben je tussen 14 en 23 jaar, kom je uit de gemeente Houten en heb je minimaal 2 jaar ervaring in het bespelen van een instrument? Geef je dan nu op door een e-mail met je gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De eigen bijdrage voor het gehele project is €10 plus de kosten voor de aanschaf van gehoorbescherming (als je deze nog niet hebt). Gehoorbeschermers heb je al vanaf 12 euro bij bijvoorbeeld Hi Gain in Houten. Het dragen van gehoorbescherming is verplicht.

Schrijf je alleen in als je 100% zeker kan op zaterdag 24 januari 2015. Dan is het eindoptreden en als je daar niet bij kunt zijn, kun je helaas niet meedoen aan de workshops. Deze datum verandert ook niet meer.

Let op: Als je pas 13 jaar bent en graag mee wilt doen aan dit project, geef je dan gewoon op! Wij gaan dan kijken of er meer leeftijdsgenoten zijn die mee willen doen, zodat we één wat jongere band hebben.