vrijdag, 08 augustus 2014 19:41

Computerspreekuur in De Meerkoet

Iedere dinsdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur is er bij 'van Houten&co' in wijkwerkplaats De Meerkoet open inloop. Bewoners uit Noordoost ontmoeten elkaar hier en drinken samen een kopje koffie of thee. Nieuw tijdens de inloop is het computerspreekuur.

Dinsdagmiddag 29 juli was de eerste keer en dat was een groot succes. Reden om dit spreekuur nog eens te herhalen! Op dinsdag 19 augustus bent u tijdens de inloop weer welkom met al uw computervragen. Er is een vrijwilliger aanwezig met veel ervaring op het gebied van computers. Hij helpt bezoekers op weg als zij problemen hebben met de bediening van hun computer. Als het een laptop betreft neemt u deze dan het liefste mee. Er zijn ook computers aanwezig op deze middag. 

 Het bezoek van de inloop en het computerspreekuur is gratis, voor consumpties vragen wij een kleine bijdrage. Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij 'van Houten&co', Annekee Bosveld, tel.: 030-7001535 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wijkwerkplaats De Meerkoet, Meerkoetweide 39.