zaterdag, 23 augustus 2014 00:00

Film op Fort Honswijk

Stel je voor: een lange zomeravond, een heerlijk hapje eten vooraf, een glaasje wijn met iets lekkers endan een film als “Silver Linings Playbook” op een groot scherm. En dat met een bijzonder sfeervolle locatieals Fort Honswijk als decor! Klinkt toch waanzinnig?

U kunt dit verwezenlijken door uw kaartje voor de BBQ en/of film te reserveren bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

100 zitplaatsen beschikbaar en VOL = VOL, dus boek snel!

Datum: Woensdag 10 september 2014

BBQ: Vanaf 19.00 uur kunt u op het terrein van Fort Honswijk terecht vooreen heerlijke BBQ, welke wordt verzorgd door Dorpshuis De Wiese.Voor € 10,- per persoon kun u genieten van diverse soorten vlees,salades, sauzen en stokbrood met kruidenboter. Vooraf aanmeldennoodzakelijk.
Vegetarisch is ook mogelijk, dit graag bij inschrijving doorgeven.

Aanvang film: 20.30 uurU bent vanaf 20.00 uur welkom op het terrein (BBQ om 19.00 uur).

Locatie: Fort Honswijk, Lekdijk 60, 3998 NJ Schalkwijk.

Kosten: BBQ: € 10,- p.p.| Film: € 10,- p.p. (Kaartjes zijn afzonderlijk te koop)

Let op:

  • U dient zich vooraf aan te melden, zowel voor de BBQ als voor de film.
  • U kunt ter plaatse contant afrekenen. Er is geen pinautomaat. Neem s.v.p. zoveel mogelijk gepast geld mee.
  • Bij onweer en heftige regenval wordt het buitenspektakel afgelast. Kijk voor de laatste update op www.hollandsewaterlinie.nl/fortenfestival

De openlucht bioscoopvoorstelling is onderdeel van het Fortenfestival van de Waterlinie (zie www.fortenfestival.nl). Om te kunnen genieten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie in de regio Houten worden samen met bewoners, ondernemers en grondeigenaren stapsgewijs activiteiten enarrangementen ontwikkeld. Zo willen zij de Waterlinie weer herkenbaar en toegankelijk maken voorhet publiek. De samenwerking met verschillende partijen heeft geleid tot dezeopenluchtbioscoopvoorstelling en BBQ op Fort Honswijk.

Silver Linings Playbook

silver linings playbookPubliekslieveling

"Dat de film voor acht Oscars is genomineerd - uitzonderlijkvoor een lichtvoetige film - is vooral een verdienste van deverrassend goede acteurs, die konden beschikken over hetuitmuntende script van Russell. (...) De film kent een charmedie publiekslieveling Little Miss Sunshine bijvoorbeeld ookhad. Zonder twijfel heeft Silver Linings Playbook het in zicheen nieuwe favoriet van bioscoopbezoekers te worden."
Bron: Film.nl

Goede balans tussen komedie, romantiek en drama

"Silver Linings Playbook is meer dan een romantische komedieover twee getormenteerde zielen. Het speelt zich af in eenwereld van ontslag en werkloosheid. Russell laat zien hoeabsurd levenswijsheden over samenwerking, familiebanden indeze rauwrealistische wereld zijn."
Bron: Volkskrant