zondag, 31 augustus 2014 00:00

Eerste Pasar Malam in Houten groot succes

Eerste Pasar Malam in Houten groot succes Foto: Hans Geerlings

Houten - 30 augustus 2014. De bewoners van het seniorencomplex „Gordel van smaragd” kunnen met trots terugkijken op een geslaagde Pasar Malam. Dit was de eerste keer dat dit evenement georganiseerd is in Houten. Het was de hele dag een komen en gaan van bezoekers, en er zullen vele honderden mensen geweest zijn die de Pasar bezocht hebben.

In de sfeerrijke wintertuin van het complex heerste de typisch rustige oosterse sfeer, waar men bij de verschillende kraampjes van alles en nog wat kon verkrijgen. Van houtsnijwerk uit de Oost tot Batikstoffen en Indische hapjes zowel zoet als zout waren verkrijgbaar op de oosterse markt. Gedurende de middag waren er verschillende dansgroepen te zien, maar ook de bezoekers van de Pasar mochten de dansvloer betreden. Natuurlijk was en ook muziek, en een zangeres zong een keur aan nostalgische liedjes, die vooral door het oudere publiek gewaardeerd werd. Ook kon men genieten van het optreden van een Linedance-groep, die met regelmatig op de vloer te zien was en natuurlijk mocht het publiek het hart ophalen aan de Balinese dans en de „krontjong” muziek te ten gehore gebracht werd. Ook in de omgeving van het complex kon men merken aan de hoeveelheid fietsen en auto’s dat de Pasar Malam een succes was.
Foto’s: Hans Geerlings

 

P© Hans Geerlings_asar Malam11.jpg© Hans Geerlings_Pasar Malam01.jpg© Hans Geerlings_Pasar Malam02.jpg© Hans Geerlings_Pasar Malam03.jpg© Hans Geerlings_Pasar Malam04.jpg© Hans Geerlings_Pasar Malam05.jpg© Hans Geerlings_Pasar Malam06.jpg© Hans Geerlings_Pasar Malam07.jpg© Hans Geerlings_Pasar Malam08.jpg© Hans Geerlings_Pasar Malam09.jpg© Hans Geerlings_Pasar Malam10.jpg© Hans Geerlings_Pasar Malam12.jpg© Hans Geerlings_Pasar Malam13.jpg© Hans Geerlings_Pasar Malam14 copy 1.jpg© Hans Geerlings_Pasar Malam15.jpg© Hans Geerlings_Pasar Malam16.jpg© Hans Geerlings_Pasar Malam17.jpg© Hans Geerlings_Pasar Malam18.jpg© Hans Geerlings_Pasar Malam19.jpg