maandag, 01 september 2014 00:00

Flexwerken en vergaderen in creatieve broedplaats

Seats2Meet-locatie geopend in het centrum van Houten

In een stad met zoveel ondernemers en ZP-ers mag een Seats2Meet-locatie niet ontbreken. Sinds deze zomer heeft Seats2Meet Houtense Helden haar deuren geopend op de eerste verdieping van het oude politiebureau aan De Slinger 2 in Houten. Dat betekent werken en ontmoeten in een inspirerende omgeving waar cultuur, creativiteit en ondernemerschap centraal staan.

Workspace en Meetingspace

Sinds augustus biedt de eerste verdieping van het oude politiebureau aan de Slinger 2 ruimte aan mensen die een plek zoeken om te flexwerken of elkaar te ontmoeten. In de Workspace is plek voor 16 mensen om met eigen laptop aan het werk te gaan. Iedereen mag gratis gebruik maken van deze individuele werkplekken. Voorwaarde is dat je open staat voor nieuwe ontmoetingen en het delen van kennis. Wil je in een besloten omgeving elkaar ontmoeten? Er zijn vijf Meetingspaces, elk met een eigen stijl, die je kunt boeken voor vergaderingen, workshops, coachgesprekken of andere bijeenkomsten.

Onderdeel van Houtense Helden

De initiatiefnemers voor Seats2Meet, Annette de Vries en Annett Keizer, zijn zelf ook Zelfstandig Professional. Naast hun werk als facilitator/procesbegeleider en communicatiecoach/trainer zijn ze actief als lid van de coöperatie Houtense Helden. Het concept van Seats2Meet en de missie van Houtense Helden sluiten perfect op elkaar aan. Houtense Helden is een initiatief van lokale bewoners en organisaties om zelf te ondernemen en het Slingergebied te ontwikkelen tot cultureel hart van Houten. Als coöperatie maken zij zich sterk voor cultuur, creativiteit en inspiratie voor heel Houten. Zij zoeken verbinding, co-creaties en samenwerking met andere ‘helden’ om hun missie uit te voeren. Seats2Meet is een ontmoetingsplek die faciliteert in kennis delen en verbinden van mensen, die bijdraagt aan een veranderende wereld waarin ruimte is voor ondernemerschap en initiatief.

Openingstijden

Seats2Meet Houtense Helden is op werkdagen geopend van 9.30 tot 17.00 uur. Reserveren van Workspaces en Meetingspaces kan via www.Seats2Meet.com. Wie een kijkje wil nemen in het oude politiebureau aan De Slinger 2 in Houten of vragen heeft over activiteiten van Houtense Helden is ook van harte welkom voor een kop koffie en een rondleiding. S2M is tijdens de Activiteitenmarkt op 6 september de hele dag open met om 12.00 uur de start van een cultureel debat met wethouder Michiel van Liere .

‘Een held is iemand die lef heeft en bijdraagt aan een grotere zaak’.

Meer in deze categorie: « Pleinfeest Kunstmarkt Oude Dorp »