dinsdag, 16 september 2014 00:00

Lezing Willem Lageweg bij Platform Maatschappelijk Ondernemen

Op woensdag 24 september van 12.00 tot 14.00 uur zal Willem Lageweg, directeur MVO Nederland een inspirerende lezing houden tijdens de partnerlunch van het Platform Maatschappelijk Ondernemen.

Willem Lageweg zal in zijn lezing duidelijk maken hoe bedrijven (financieel) voordeel kunnen halen uit hun mvo-activiteiten. Na zijn lezing is er tijd om met elkaar en de heer Lageweg in discussie te gaan.

Het Platform Maatschappelijk Betrokken Ondernemen Houten verbindt bedrijven, maatschappelijke organisaties en de gemeente Houten met elkaar. Dit doet zij door concrete projecten met een maatschappelijke betekenis mogelijk te maken en ontmoetingsbijeenkomsten te organiseren. Met winst voor alle betrokken partijen. Twee keer per jaar is er een lunch voor de partners en sympathisanten van het Platform.

Vertegenwoordigt u een bedrijf en bent u maatschappelijk betrokken bij de gemeente Houten? Dan nodigt het Platform u van harte uit om bij deze lezing aanwezig te zijn en kennis te komen maken. Let op: het aantal plaatsen is beperkt!

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zodra uw aanmelding binnen is, krijgt u nadere informatie over de locatie.

Over MVO Nederland

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Samen veranderen’ is het motto van deze nationale kennis- en netwerkorganisatie. Inmiddels hebben meer dan 2.000 bedrijven en organisaties zich als partner bij MVO Nederland aangesloten. Deze ondernemingen komen uit alle sectoren en variëren van MKB tot multinationals.