donderdag, 18 september 2014 00:00

Kijken bij KNA

Op zaterdag 20 september gooit KNA de deuren van “de Grund” (de Poort 77, Houten) voor je open.  Van 13.00-17.00 uur ben je van harte welkom om ons hele instrumentarium te komen bekijken en ervaren. De promotiemiddag wordt afgesloten met een waar concertje voor alle belangstellenden.
Was je afgelopen zaterdag, 6 september, op de activiteitenmarkt en vond je thuis een mooie flyer van KNA in je tas over de promotiemiddag? Of ben je 7 jaar of ouder en wil je graag muziek maken? Dan zijn dat goede redenen om naar de KNA-promotiemiddag te komen.

In onze repetitieruimte staan dan alle instrumenten speelklaar. Tijdens een korte workshop leer je het instrument van jouw keuze bespelen, onder leiding van een van onze docenten of een ervaren spelend (jeugd)lid. Neem gerust een broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje mee om samen een leuke middag te beleven.
Ouders zijn de hele middag van harte welkom, maar mogen ook tussendoor best even naar huis gaan.

Het programma van 20 september ziet er als volgt uit:
13.00 uur        Ontvangst
13.15 uur         Uitproberen instrumenten en instuderen ‘Note Rock’
16.00 uur        Ontvangst ouders, uitleg over KNA
16.30 uur        Concertje door deelnemers i.s.m. Jeugd KNA
17.00 uur        Einde promotiemiddag

Als je wil komen zouden wij het fijn vinden als je ons even een mailtje stuurt. Dit kan je doen op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.