vrijdag, 17 oktober 2014 00:00

Viswedstrijd

Ben jij tussen de 10 en de 23 jaar oud en houd je heel erg van vissen? Denk dan niet te lang na en geef je snel op voor de viswedstrijd. Het jongerenwerk van ‘van Houten&co’ zet ieder jaar een toffe viswedstrijd op, zo ook dus dit jaar.

We gaan vissen op donderdag 23 oktober in de herfstvakantie. Van 09.00 uur tot 14.00 uur. De mooiste vangsten krijgen een mooie prijs. Om mee te kunnen doen betaal je 2 euro contant aan de waterkant. Houtense visser en jongerenwerker Arnoud Knopper zal aanwezig zijn bij de wedstrijd.

Tijdens de wedstrijd mag je zelf weten waar je op vist. Je mag met 1 hengel vissen en je vist op een vaste aangegeven plek.

De locatie waar we gaan vissen is op de Veste in Houten. 2 plassen net aan de buitenkant van de Rondweg. Vanaf het grote Van der Valk hotel loopt een lange rechte sloot richting de rondweg. Hier bevinden zich 2 grote plassen. Er zal op 1 van de oevers een grote partytent klaar staan zodat jullie weten waar het is.

Wil jij je opgeven voor de wedstrijd? Dat kan door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.