vrijdag, 17 oktober 2014 00:00

Cabaret in Schalkwijk!

Zin in een avondje lachen? Dat kan de komende maanden bij Sociaal Cultureel Centrum de Wiese in Schalkwijk.
Op vrijdag 14 november om 20:30uur bijt Arnout van den Bossche (finalist Leids Cabaret Festival 2012) het spits af met zijn voorstelling ‘De Relatiefluisteraar’. Een originele en interactieve show waarbij hij het publiek volledig inpakt.
Kosten voor de show van Arnout bedragen € 10,- per persoon inclusief koffie/thee en drankje na afloop. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Sociaal Cultureel Centrum de Wiese en Tabakorie Nico van den Heuvel.

Ook in het voorjaar 2015 zorgt de Wiese voor een aantrekkelijk aanbod.
Op 4 februari treed Ronald Snijders op met zijn ONE MAN SHOW.
Op 17 april zorgt het illusionisten duo Rob & Emiel voor een spectaculaire show.
Wilt u graag de shows van Ronald Snijders én Rob & Emiel bijwonen dan bieden wij u de mogelijkheid een passe-partout aan te schaffen ter waarde van € 30,-. Dan bespaart u € 7,50,-.
Losse kaarten voor Ronald Snijders, Rob & Emiel en passe-partouts zijn verkrijgbaar vanaf 14 november bij SCC de Wiese. U kunt tevens kaarten reserveren door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Sociaal Cultureel Centrum de Wiese, 030-6011050 E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of www.dewieseschalkwijk.nl