donderdag, 23 oktober 2014 00:00

Welke bijzondere ontmoetingen heeft u tijdens Meet - Match?

Donderdag 13 november is weer de jaarlijkse Meet & Match, georganiseerd door het Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten. Een energieke middag waar gemeente Houten, bedrijven en maatschappelijke organisaties en instellingen elkaar kunnen ontmoeten om iets voor elkaar te betekenen.

Bijvoorbeeld door een middag tijdens NL Doet aan teambuilding te doen door een klus te klaren of een leuke middag te organiseren. Zoals altijd is de voorwaarde dat er gehandeld wordt met gesloten beurzen. Iedereen die een vraag heeft of aanbod wil doen is welkom.

Al jaren is deze middag een groot succes. Vorig jaar werden er meer dan 125 matches gemaakt. Een absoluut record! De middag is een uitstekende gelegenheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met betrokken ondernemen. De bedoeling van de middag is om zoveel mogelijk matches te maken die tijdens NL DOET uitgevoerd worden (20 en 21 maart 2015). Maar een match op een ander tijdstip is natuurlijk ook prima. Elke match is er n!

Meer informatie vindt u op www.pmohouten.nl. Heeft u een specifieke vraag? Bel dan gerust met PMO, telefoonnummer 06 8125 8455 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Datum: 13 november
Tijd: 15.00 - 17.30 uur


Trefwoorden: meetgreethouten