zondag, 02 november 2014 00:00

Open Huis bij De Krachtfabriek

De KrachtFabriek is een sociale onderneming die zich ten doel stelt bij te dragen aan een transitie naar een meer humane en duurzame samenleving, door omgevingen te creëren waar werkwillenden in hun kracht komen.

De KrachtFabriek doet dit door het beschikbaar stellen van ruimte en het organiseren van bijeenkomsten waar werkwillenden elkaar kunnen ontmoeten, helpen, motiveren, inspireren en uitdagen.

Je kan erheen om stappen te zetten bij het vinden van een nieuwe invulling van je werkende leven, maar je kan ook even binnenlopen om je verhaal te doen en voor de broodnodige sociale contacten. Er is volop ruimte in het schoolgebouw aan de Putterhaag. De inrichting van de diverse stadswerkplaatsen krijgt steeds meer vorm. Dus was het tijd om de fabrieksdeuren eens wagenwijd open te zetten voor iedereen die geïnteresseerd is.

Daarom was er op zaterdag 1 november een open dag. Of open middag eigenlijk. Er was vanalles te doen en te beleven, waaronder een rondleiding, een mini-workshop ‘Het KrachtFabriek-effect’, ‘familie-maken’ in de keuken en diverse crea-handwerk-activiteiten.

Media

Jon Nellestijn - Omroep Houten