maandag, 10 november 2014 00:00

Tieneractiviteiten

Ben jij tussen de 10 en 14 jaar en houd je van sporten, chillen, gamen, kletsen, knutselen? Kom dan gezellig langs bij een van de activiteiten die er wekelijks door tieners en het tienerwerk van 'van Houten&co' in jou wijk worden georganiseerd. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk, voor meer info bekijk de website www.jonginhouten.nl.  

Op dinsdagmiddag ben je gelijk uit school van 14.00 tot 17.00 uur welkom bij de tienerzolder in Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36. Je kunt hier lekker chillen en er je eigen activiteit of workshop bedenken én gaan doen!

Op vrijdagmiddag 14 november starten we met de wekelijkse sportinstuif in gymzaal Limes, Raaigras 101C. Je kunt van 16.00 - 17.00 uur komen sporten, we doen verschillende sporten en spellen.

Op vrijdagavond is er de tienersoos Club Chaos waar je zo binnen kunt lopen. Er wordt muziek gedraaid, games gespeeld en nog veel meer.

Club Chaos is elke week en wekelijks staat er een thema centraal, de eerste van de maand gaan we iets bakken, de tweede kijken we een film, de derde sport-en spel en de vierde creatief. Club Chaos is van 19.00 - 21.30 uur in Wijkcentrum De Vuurtoren aan de Zijdemos 30.

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk, voor meer info bekijk de website www.jonginhouten.nl of neem contact op met de tienerwerker van 'van Houten&co' voor Houten-Zuid; Martine Broekema, bel 030-7001568 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lijkt het jou leuk om zelf wat te organiseren? Regel dan samen met Martine zelf je activiteit of workshop. Het organiseren kost je niets, alleen een beetje van je tijd! Kom gewoon eens of mail je idee naar Martine.