vrijdag, 21 november 2014 00:00

Vrijwilligersfeest 'van Houten&co' - Goed Geregeld!

Afgelopen vrijdag organiseerde 'van Houten&co' haar jaarlijkse Vrijwilligersfeest om de bijna 450 vrijwilligers te bedanken voor hun inzet voor inwoners van de gemeente Houten. Dit jaar extra bijzonder doordat 'van Houten&co' tijdens deze avond het keurmerk 'Goed Geregeld' van het NOV (Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk) krijgt uitgereikt uit handen van Ella Vogelaar, de voorzitter van het NOV.

'Vrijwillige Inzet: GOED GEREGELD!' is een landelijke kwaliteitsonderscheiding die wordt toegekend aan organisaties die met hun vrijwilligersbeleid voldoen aan door NOV gestelde kwaliteitscriteria.

Het Vrijwilligersfeest van dit jaar had als thema 'Thanksgiving', dat staat voor dank voor de goede oogst en alle goede dingen. De aankleding en het programma was dus Amerikaans, en velen, jong en oud, zijn voor deze gelegenheid weer in de verkleedkist gedoken. Het was een avond gevuld met een heerlijk buffet, een heuse Drive Inn Bioscoop en Country Line Dance. Ook konden de vrijwilligers in de Fotostudio op de foto met Elvis. Klapper van de avond was een optreden van Brand New Cadillac; een band van formaat die al eerder op grote festivals het podium deelde met bands zoals Golden Earring, Anouk, Within Temptation en Van Dik Hout.

Al dansend werd de avond afgesloten, vrijwilligers en ook medewerkers van 'van Houten&co' kunnen terugkijken op een geweldige avond en kijken vooruit naar een volgend jaar waarin het vrijwilligerswerk minstens net zo belangrijk is voor de samenleving als het afgelopen jaar.

Media

Charles Verwimp - Omroep Houten