zaterdag, 24 januari 2015 13:48

Spectaculaire breakdancebattles op 31 januari in Enter

Spectaculaire breakdancebattles tijdens Rocking How10 op 31 januari in Enter: in verschillende battles strijden de beste duo’s van Nederland en daarbuiten tegen elkaar om de hoofdprijs.

Het evenement is in jongerencentrum Enter (Hefbrug 1 in Houten) en begint om 16.30 uur met de kwalificatierondes. Om 19.00 uur strijden de zestien beste duo’s tegen elkaar om uit te maken wie er met de hoofdprijs van € 400,- naar huis gaat. Daarnaast zullen er nog andere speciale awards uitgereikt worden. In een speciale GREAT 8 selectie, zullen getalenteerde en top breakdancers Nederland vertegenwoordigen. De winnaars van de vorige editie, Justen Beer en Leelou Demierre (Breakkidz), zullen de titel gaan verdedigen en zijn voorgeselecteerd. Ook bestaat de great 8 uit de nieuwe wereldkampioen Menno van Gorp (Hustlekidz/Tilburg), die zal dansen met Christiaan Steijlen (ADHD crew/Houten). De battles zullen worden beoordeeld door een vakkundige jury. De host van de avond is Terence van Hutten (Breakkidz). De muziek wordt mogelijk gemaakt door DJ Nobunaga.

Er zal die dag ook een speciale workshop aangeboden worden van Kid Colombia (Hustlekidz). Hij zal voor het event (14:30-15:30 uur) een powermove workshop verzorgen. De workshop zal plaatsvinden in de gymzaal van Kids Lodge. Kid Colombia staat o.a. bekend als de winnaar van “de Red Bull BC one Holland”. Jongeren kunnen zich voor deze workshop inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten van de workshop bedragen 10 euro.

Dit evenement is voor Houtense jongeren. Ook als je niets met breakdance hebt, is het leuk om te komen kijken naar de spectaculaire battles. Ook kinderen en volwassenen zijn van harte welkom. Let op: tieners/kinderen jonger dan 15 jaar dienen in gezelschap te zijn van een volwassene (minimaal 18 jaar). Entree is € 5,-. Kaartjes zijn te koop aan de deur vanaf 15.30 uur op de dag zelf. Het evenement duurt tot ongeveer 21.00 uur.
Voor meer informatie over jongerenwerk van ‘van Houten&co’ check www.jonginhouten.nl.