zondag, 25 januari 2015 10:38

7e editie Ik Wil In Een Band

Ik Wil In Een Band (IWIEB) is een project van ongeveer vier maanden, dat voor voor Houtense jongeren die muziek kunnen maken georganiseerd wordt, en die het leuk vinden om dit samen te gaan doen met anderen, in een band!

 In Enter vond de finale plaats, waarbij de vier bands die gevormd werden, een optreden gaven, om de opgedane ervaring aan het publiek ten gehore te brengen. 
Vanaf februari 2015 wordt er weer gestart met een nieuwe ronde van -Ik Wil In Een Band.- Dit project bestaat uit wekelijkse workshops. Na inventarisatie van het aantal deelnemers worden er bandjes gevormd die met elkaar toewerken naar een optreden op het podium in jongerencentrum Enter. De workshops duren 1 uur per band per week en worden gegeven door Jan Anton van der Graaf, een ervaren muzikant uit Houten met 15 jaar bandervaring.
Foto's: Hans Geerlings

(c) Hans Geerlings_IWIEB01.jpg(c) Hans Geerlings_IWIEB02.jpg(c) Hans Geerlings_IWIEB03.jpg(c) Hans Geerlings_IWIEB04.jpg(c) Hans Geerlings_IWIEB05.jpg(c) Hans Geerlings_IWIEB06.jpg(c) Hans Geerlings_IWIEB07.jpg(c) Hans Geerlings_IWIEB08.jpg(c) Hans Geerlings_IWIEB09.jpg(c) Hans Geerlings_IWIEB10.jpg(c) Hans Geerlings_IWIEB11.jpg(c) Hans Geerlings_IWIEB12.jpg(c) Hans Geerlings_IWIEB13.jpg(c) Hans Geerlings_IWIEB14.jpg