woensdag, 04 februari 2015 11:58

Vier wensen uit de wensbomen van Winterplein Het Rond vervuld

De belangenvereniging van winkelcentrum Het Rond organiseerde rondom Winterplein Het Rond ook een kerstwensenactie. In kerstbomen bij de entree van de tent konden mensen hun kerstwens in de boom hangen.

De belangenvereniging beloofde enkele van die wensen in vervulling te doen gaan.

Vorige week woensdag vervulden Lucas Hoenson, bestuurslid, en Sjoerd Vermeulen, de kersverse nieuwe voorzitter van de belangenvereniging, vier van de ongeveer 80 kerstwensen die in de bomen hingen. De gelukkigen kregen hun wensdroom uitgereikt in Nick & Son –Men’s Fashion.

Axel Steehouder had een wens ingebracht om wat positieve aandacht voor Riet van Dijk. Zij kreeg een fleurig boeket. Quinty en Duncan Tienhooven hadden de wens ingebracht om samen met hun moeder uit eten te mogen in restaurant Azuma. Ook deze wens ging in vervulling. Ineke Sopers wenste dat een gezin dat een moeilijke tijd doormaakt met het hele gezin een uitje zou kunnen maken. De wens werd vervuld met een bioscoopbon van Cinelounge voor het gezin. De jonge Lianne Hummel wenste dat zij een taart zou mogen bakken met tv kok Rudolf. De belangenvereniging regelde dat ze samen met Rob van Bij ons in de keuken een taart mag bakken.

(JvA) foto: John van Amerongen

TERUG