dinsdag, 10 februari 2015 11:52

Schrijf je nu in voor Ik Wil In Een Band!

Op vrijdag 6 maart 2015 start er in Enter weer een nieuwe editie van het succesvolle project IWIEB, oftewel: Ik Wil In Een Band!

‘Ik Wil In Een Band’ is een project van ongeveer vier maanden, voor Houtense jongeren die muziek kunnen maken en het leuk vinden om dit samen te gaan doen met anderen, in een band!

Het project bestaat uit wekelijkse workshops. Na inventarisatie van het aantal deelnemers worden er bandjes gevormd die met elkaar toewerken naar een optreden op het podium in jongerencentrum Enter. De workshops duren 1 uur per band per week en worden gegeven door Jan Anton van der Graaf, een ervaren muzikant uit Houten met 15 jaar bandervaring. Hij krijgt assistentie van Kel van Heusden, student aan de Nederlandse Pop Academie. Alle aspecten van in een bandje spelen en optreden komen aan bod. Het is vooral geen muziekles, maar op een leuke manier muziek maken met elkaar, waarbij de deelnemers zelf het proces bepalen. Op 20 juni 2015 treed je met je band op in Enter.

Ook enthousiast geworden om mee te gaan doen aan dit project? Schroom dan niet en schrijf je nu in de voor de volgende editie in maart 2015! Ben je tussen 14 en 23 jaar, kom je uit de gemeente Houten en heb je minimaal 2 jaar ervaring in het bespelen van een instrument? Geef je dan nu op door een e-mail met je gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De eigen bijdrage voor het gehele project is €10 plus de kosten voor de aanschaf van gehoorbescherming (als je deze nog niet hebt). Gehoorbeschermers heb je al vanaf 12 euro bij bijvoorbeeld Hi Gain in Houten. Het dragen van gehoorbescherming is verplicht. Let op: Schrijf je alleen in als je zeker kan op zaterdag 20 juni, deze datum verandert niet meer! Op dit moment zijn de inschrijvingen voor drummers en zangers al vol. Wel is er nog volop plek voor gitaristen, basgitaristen en pianisten!

Let op: Als je pas 13 jaar bent en graag mee wilt doen aan dit project, geef je dan gewoon op! Wij gaan dan kijken of er meer leeftijdsgenoten zijn die mee willen doen, zodat we één wat jongere band hebben.