zondag, 22 februari 2015 14:39

Werkzoekende jongeren gezocht

23 februari 2015

Ben jij werkzoekend tussen de 18 tot en met 26 jaar en woon je in de regio Utrecht? Misschien is de CareerClub iets voor jou!

De Career Club

De Career Club is een initiatief van ‘Werken.FM’ dat samen met het Actieplan Jeugdwerkloosheid werkt aan het terugdringen van jeugdwerkloosheid. Een groep van twintig gemotiveerde jongeren gaat in dit project aan de slag om 200 andere jongeren aan een stage, werkervaringsplek of baan te helpen. Hiervoor is de groep van twintig eerst getraind tot CareerClub Consultants. Ook Henkjan Smits, bekend van programma’s als Idols en Xfactor, helpt mee in de begeleiding.

Join the CareerClub

Genoeg van suffe sollicitatiebrieven en afwijzingen? Gooi het over een andere boeg. Join the CareerClub! Op ludieke wijze helpen the CareerClub Consultants jou aan een baan. Je krijgt training in de nieuwste sollicitatiemethode: Broadcast Your Talent. Met deze unieke mix van radio, video, social media en toffe acties kunnen werkgevers niet meer om jou heen.

Meer informatie en aanmelden

De start is op 2 maart vanuit het hoofdkwartier in Leidsche Rijn. Dus ben jij werkzoekend tussen de 18 tot en met 26 jaar en woon je in de regio Utrecht? Meld je dan nu aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of kijk op www.werken.fm/careerclub.