maandag, 16 maart 2015 10:00

NLdoet in Houten

Vrijdag 20 en zaterdag 21 maart staat Nederland weer in het teken van NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook in Houten bruist het die dagen van de activiteiten. Van klusactiviteiten in diverse centra en instellingen tot het opknappen van tuinen en van speurtochten en bingo tot sapproeverijen en workshops.

Het is inmiddels traditie om tijdens de NLdoet een speciale Houtense NLdoet Award uit te reiken. De prijs gaat naar een bedrijf of organisatie die maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Eerdere winnaars van de Award waren o.a. Lions, Canon, transportbedrijf De Rooy, Rijnconsult en het Wellant College. Naar wie de prijs dit jaar gaat, blijft nog even geheim. Wel verklappen we vast dat er dit jaar twee prijzen zijn, gemaakt door Carolina en Anneke van cadeaushop het Atelier.

De Houtense NLdoet start met een ontbijt voor alle deelnemers. Burgemeester De Jong zal hier ook bij aanwezig zijn. Het startsein voor de eerste activiteit wordt dit jaar mogelijk gemaakt door Ton Kasteleijn van Semfer coaching en training en belooft heel bijzonder te worden. De Houtense NLdoet wordt georganiseerd door het Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten. Meer informatie vindt u op de website: www.pmohouten.nl.