zondag, 17 mei 2015 13:23

Voorinschrijving Loop door Houten

Voorinschrijving Loop door Houten foto Hans Geerlings

Op 12 juni 2015 is het weer zover, de Loop door Houten. Dit jaar zijn er verschillende afstanden waar je aan mee kunt doen.
De voorinschrijving is geopend.

Ga naar de site: www.loopdoorhouten.nl, download het inschrijfformulier, vul het in. Neem het dan mee naar één van de verkooppunten. U krijgt dan meteen uw startnummer mee. U kunt ook een inschrijfformulier invullen bij de verkooppunten.

De voorverkoopadressen zijn:
Sportpoint Cor Adelaar, Het Rond 36,
Piazzasports, Kruisboog 4,
Read shop Oude Dorp, het Plein 11,
Read shop Castellum, Cardo 19,
Body-business, Tuibrug 5.
De voorverkoop gaat door tot 10 juni, om 15.00 uur. In de voorgaande jaren is gebleken dat het hard kan gaan in de voorverkoop. Ga dus tijdig uw startbewijs ophalen.

Op de avond van de Loop is er ook nog de mogelijkheid om in te schrijven. Als het maximum aantal lopers bijna bereikt is zal er nog maar een beperkt aantal startbewijzen worden uitgegeven.

Dankzij vele sponsors kunnen we de inschrijfkosten ook dit jaar weer laag houden. Voor de Kidsrun en de jeugdloop zijn de kosten 2 euro. Als u op de dag zelf nog inschrijft betaalt u 4 euro. Voor de jeugdloop, de 5 en 10 kilometer zijn de kosten 4 euro. Als u op de avond zelf nog inschrijft dan betaalt u 5 euro. Verdere informatie vindt u op Facebook en uiteraard op de site: www.loopdoorhouten.nl