zaterdag, 30 mei 2015 17:12

10e Truckersdag Houten

10e Truckersdag Houten Foto: Hans Geerlings

Houten - 30 mei 2015. Voor de tiende keer is de Truckersdag Houten vanaf het Rondeel van start gegaan. Deze dag, voor mensen met een lichamelijke of geestelijk beperking is georganiseerd door de Rotary Club Houten en Het Rode Kruis, en de rit voerde door de binnen- en buitengebieden van Houten.

Het aantal trucks dat meedeed aan deze rit was ruim boven de honderd stuks, en was ook al weer groter dan het jaar daarvoor. Burgemeester Wouter de Jong stond met de vlag aan de start en zwaaide elk voertuig uit. Dit alles onder luid getoeter van de vrachtwagens, want dat hoort er toch wel een beetje bij en dat zorgde ook weer voor veel plezier bij zowel de passagiers als de chauffeurs van de wagens.
Uiteraard waren er vele houtenaren op de been om de deelnemers uit te zwaaien en te genieten van het motor- en toetergeweld van de trucks.
Foto’s: Hans Geerlings

(c) Hans Geerlings_Truckersdag01.jpg(c) Hans Geerlings_Truckersdag02.jpg(c) Hans Geerlings_Truckersdag03.jpg(c) Hans Geerlings_Truckersdag04.jpg(c) Hans Geerlings_Truckersdag05.jpg(c) Hans Geerlings_Truckersdag06.jpg(c) Hans Geerlings_Truckersdag07.jpg(c) Hans Geerlings_Truckersdag08.jpg(c) Hans Geerlings_Truckersdag09.jpg(c) Hans Geerlings_Truckersdag10.jpg(c) Hans Geerlings_Truckersdag11.jpg(c) Hans Geerlings_Truckersdag12.jpg(c) Hans Geerlings_Truckersdag13.jpg