maandag, 01 juni 2015 10:13

Jongerenawards 2015 door Van Houten&co

Jongerenawards 2015 Jongerenawards 2015

Op woensdag 24 juni reikt het jongerenwerk van ‘van Houten&co’ ook dit jaar weer jongerenawards uit.

Iedereen (jong én oud) kan een Houtense jongere nomineren, die iets bijzonders heeft gedaan voor een ander of voor de samenleving. Het kan bijvoorbeeld gaan om een jongere die vrijwilligerswerk doet, die mantelzorger is, die iedere week het hondje van de buurvrouw uitlaat, die geld heeft ingezameld voor een goed doel, die een evenement heeft georganiseerd, etc. De genomineerde jongere dient in de gemeente Houten te wonen en tussen de 10 en 23 jaar oud te zijn. Voorwaarde is dat het om vrijwillige inzet gaat en dat de dienst/verrichting niet via een commercieel bedrijf loopt.

Alle genomineerden worden op woensdagavond 24 juni in het zonnetje gezet in jongerencentrum Enter. Daarnaast worden er een aantal awards uitgereikt, waaraan mooie prijzen verbonden zitten. Zo maken de genomineerde jongeren kans op een kadobon naar keuze t.w.v. 100 euro, pretparkkaartjes, een set bluetooth speakers en een koptelefoon.

Nomineren is gratis en kan via het aanmeldformulier op www.jonginhouten.nl. Wil jij iemand in het zonnetje zetten? Nomineren kan tot woensdag 10 juni 2015.
Voor meer informatie, neem contact op met het jongerenwerk: tel. 030-7001530 of via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..