maandag, 22 juni 2015 09:53

Bijeenkomst 'Keukentafelgesprekken"

Keukentafelsgesprekken Keukentafelsgesprekken

Wellicht voer jij binnenkort een keukentafelgesprek met iemand van het Sociaal Team of het Sociaal Loket. Mogelijk heb je vragen over dit gesprek of vind je het spannend. Om je hier goed op voor te bereiden is er op dinsdag 30 juni om 18.00 uur een bijeenkomst in Centrum Markant.

Sinds de wijziging van de WMO op 1 januari 2015 is de gemeente verantwoordelijk voor het organiseren van een groot deel van de zorg. De gemeente werkt met ‘keukentafelgesprekken’ om de (her)indicatie van deze zorg vast te stellen. Het doel van de bijeenkomst op 30 juni is om met elkaar te praten over wat jou kan helpen in de voorbereiding op en bij het voeren van het keukentafelgesprek.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door ‘Gemeente Houten’, ‘van Houten&co’, ‘Lister’ en ‘de Participatieformule’. We starten om 18.00 uur met broodjes, om 18.30 start de bijeenkomst.

Info bijeenkomst: dinsdag 30 juni in Centrum Markant, Het Kant 199, Houten. Aanmelden kan tot maandag 29 juni per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnr. 030-7001 500