vrijdag, 17 juli 2015 10:02

Nationale Ouderendag zoekt nog wensen

Op vrijdag 2 oktober 2015 wordt in Houten weer de Nationale Ouderendag georganiseerd. Dit initiatief van Zorgspectrum en ‘van Houten&co’ is dé dag om ouderen in het zonnetje te zetten. De Nationale Ouderendag is bovenal een dag waarbij jong en oud samen optrekken om een fantastische dag te beleven.

Dit gebeurt door kleine wensen van zelfstandig wonende ouderen vanaf 70 jaar in vervulling te laten gaan. Het gaat dan om wensen die de ouderen om diverse redenen zelf niet meer kunnen realiseren. Bijvoorbeeld ergens een kopje koffie drinken, een wandeling of autoritje maken maar ook een dagje naar het strand, een museum of de vroegere woonplaats bezoeken.
Misschien kent u iemand in uw omgeving die zich wel eens alleen voelt en waarvan u denkt dat hij of zij wel een verzetje kan gebruiken? Of misschien heeft u zelf een wens?
Voor het aanmelden van een wens kunt u een wenskaart afhalen bij Centrum Markant, Het Kant 199 in Houten of een wens indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wilt u ook een oudere een leuke dag bezorgen? Kijk dan op de website www.houten.nationaleouderendag.nl  en vervul als vrijwilliger één van de vele wensen.

U zorgt dan voor een onvergetelijke dag voor jong en oud.

Neem voor meer informatie contact op met 'van Houten&co', Centrum Markant, tel.nr.: 030-7001515 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.