vrijdag, 28 augustus 2015 15:59

Tapasmiddag voor vrijwilligers eetinitiatieven

Zet u zich vrijwillig in voor een initiatief dat te maken heeft met koken en eten? Of bent u van plan zich in te gaan zetten voor een dergelijk initiatief? Dan zijn er talloze Houtenaren die van uw inzet gebruik willen maken. Veel mensen zoeken de gezelligheid op door samen te eten. Soms is het gebruikmaken van zo'n voorziening ook nodig omdat zij bv. zelf niet meer kunnen koken of om isolatie te voorkomen. Dan is het fijn dat er in Houten mensen zijn die zich daarvoor in willen zetten.

Om het thema “samen eten” extra aandacht te geven wordt op vrijdag 25 september een tapasmiddag georganiseerd voor alle mensen die zich inzetten voor eet- en kookinitiatieven in Houten en de kernen. U bent van harte uitgenodigd om tussen 16.00 en 18.00 uur in Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld te komen genieten van heerlijke tapasgerechten en elkaar te ontmoeten. We hopen op deze manier contacten te bevorderen zodat er nieuwe verbindingen ontstaan. Ook kunnen ervaringen gedeeld worden en is er ruimte voor nieuwe inspiratie en ideeën.

Deze tapasmiddag is het initiatief van Thuisafgehaald.nl en ‘van Houten&co’. Opgeven kan tot uiterlijk maandag 21 september via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij Annekee Bosveld, opbouwwerker bij ‘van Houten&co’, op 030-7001535. De tapasgerechten en de eerste consumptie zijn gratis.