vrijdag, 28 augustus 2015 23:28

Videowedstrijd Woonvisie Houten 2025

Houten legt dit najaar haar ambities op het gebied van wonen vast voor de komende 10 jaar in een woonvisie. Deze gaat over mensen, beschikbaarheid van en soorten woningen, kwaliteit en duurzaamheid en over wonen en zorg.

Op 28 oktober is daarover een woondebat met inwoners. Omroep Houten is benieuwd hoe inwoners, jong en oud, hun woontoekomst zien. Om het debat over de nieuwe woonvisie meer onder de aandacht te brengen en de gedachten op gang te helpen, organiseert Omroep Houten voor jong en oud een videowedstrijd.

Wedstrijd

Hoe wil je over tien jaar wonen? Hoe oud ben je dan? Woon je dan met kinderen, alleen of in een woongroep? In een eengezinswoning of appartement? Waar wil je wonen: in of dicht bij het buitengebied, aan het water of juist in het centrum? Heb je een woning gekocht of gehuurd? Hoe ziet die eruit? Hoe ziet je wijk eruit? Hoe duurzaam is jouw woning? Leg je toekomstbeeld met je mobieltje of videocamera vast in een kort filmpje. Je mag best een beetje overdrijven. Dat helpt om de discussie op gang te brengen. 

Prijzen

Inwoners (van alle leeftijden) kunnen een filmpje insturen over hoe hun ideale woonsituatie in Houten er over 10 jaar uitziet. Er zijn 2 leeftijdscategorieën: jongeren (t/m 17 jaar) en volwassenen (vanaf 18 jaar). Voor de prijswinnaars uit beide categorieën is een cadeaubon van € 150 beschikbaar.
Deadline is 15 oktober 2015. De inzendingen worden gepubliceerd door Omroep Houten en de gemeente Houten. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het woondebat op 28 oktober.

Inzenden

Stuur je video (maximaal 2 minuten) met wetransfer.com naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, emailadres en leeftijd, vóór 15 oktober 2015. 

In onderstaande documenten het wedstrijdregelement en tips voor het maken van een video.