maandag, 07 september 2015 08:03

Vrijwilliger worden bij de Techniekfabriek?

De Techniekfabriek De Techniekfabriek

Steeds meer kinderen willen techniek- en computerworkshops volgen bij de TechniekFabriek. Daarom zoeken wij nieuwe begeleiders voor onze gezellige vrijwilligersteams. Iets voor jou?  Komende donderdag 10 sept. organiseren we een informatie-avond voor mensen die zich misschien willen aansluiten.

Vrijwilliger worden? De TechniekFabriek draait geheel op de inzet van vrijwilligers. Inmiddels hebben we een groep enthousiaste vrijwilligers samengesteld die bezig zijn met lessen voorbereiden en begeleiden, materiaal inkopen, gereedschap onderhouden en, heel belangrijk, meedenken over de ontwikkeling van onze club. Wil je deel uitmaken van ons gezellige team dat samen de workshops voorbereidt en geeft? Je krijgt de kans om je kennis door te geven en om de kinderen bijzondere ervaringen op te laten doen.
We zoeken mensen die (een beetje) handig zijn, geïnteresseerd in techniek en die het leuk vinden om met kinderen te werken. En die tijd hebben op woensdagmiddag of zaterdag. Mensen met onderwijservaring, een technische achtergrond of ervaring met autisme zijn extra welkom maar dat is geen vereiste.
We vragen dat je minimaal 4 workshops begeleidt van één reeks van 8. Per workshop zijn er minimaal 3 begeleiders aanwezig dus je staat er nooit alleen voor!
We verzorgen samen lesplannen en materialen en je krijgt van tevoren informatie over het werken met kinderen met autisme.

Meer informatie en aanmelden: http://detechniekfabriek.nu/vrijwilligers/