zondag, 13 september 2015 16:46

Houtense Ondernemersdag 2015 - Stem op uw favoriet

Genomineerden ondernemerstalent 2015 Genomineerden ondernemerstalent 2015

Donderdag 15 oktober is de Houtense Ondernemersdag, een inspirerend en energiek business-to-business evenement. Tijdens deze middag worden twee belangrijke Houtense ondernemersprijzen uitgedeeld. En u kunt mede bepalen wie deze prijs wint!

Stem op uw favoriete ondernemer en onderneming!

Tijdens de Houtense Ondernemersdag worden het Houtens Ondernemerstalent en de Houtense Onderneming van het Jaar bekendgemaakt. Genomineerden voor het talent zijn: Laurens VisVrienden en Vids\Joinn. Genomineerden voor de onderneming van het jaar zijn: Van Riet Material Handling Systems, Body & Vital Medispa en Van Garderen Zachtfruit. Christian Hermsen, voorzitter van de Houtense Ondernemersdag: 'Tot 8 oktober mag iedereen zijn of haar stem uitbrengen. Dat kan heel eenvoudig via onze website www.hodhouten.nl. De stemmen tellen mee in het eindoordeel van de jury. Voorzitter van deze jury is ook dit jaar weer burgemeester Wouter de Jong.'

Programma en aanmelden

Belangstellenden voor het evenement kunnen gratis kaarten reserveren. Zij volgen twee inspiratiesessies naar keuze, krijgen een energieke lezing van trendwatcher Vincent Everts en kunnen na afloop van de prijsuitreiking netwerken onder het genot van een borrel. Aanmelden kan via de website van de Houtense Ondernemersdag. 'De belangstelling is, net als andere jaren, weer enorm. Ik doe bij deze dan ook een oproep om snel te reserveren, want het aantal kaarten is beperkt,' tipt Christian Hermsen.

De Houtense Ondernemersdag start om 14.45 uur en vindt plaats in Houtens, school voor mavo en beroepsgericht onderwijs, Kruisboog 1 te Houten. Zonder bevestiging, geen toegang.

Media

Vincent Evers presenteert op HOD2015