maandag, 02 november 2015 10:05

Dag van de mantelzorg: Laat je zien!

Dag van de Mantelzorg: Laat je zien! Dag van de Mantelzorg: Laat je zien!

Tijdens de dag van de mantelzorg op dinsdag 10 november met als landelijke thema: laat je zien!, organiseert ‘van Houten&co’ in samenwerking met verschillende partners, in Centrum Markant (Het Kant 199, Houten) voor mantelzorgers :

Workshop: ‘Laat je zien!’, 10.00-12.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur.

Het kan zo zijn dat je als mantelzorger jezelf steeds minder vaak laat zien doordat u bijvoorbeeld geen tijd en energie meer heeft voor sociale activiteiten of dat uw naaste het moeilijk vindt als u weggaat. Tijdens deze workshop gaat u aan de slag uzelf (weer) meer te laten zien.

Stand thuistechnologie, 12.00-14.00

Bij deze stand kunt u informatie over thuistechnologie ophalen en u laten informeren wat thuistechnologie voor u als mantelzorger kan betekenen.

Workshop: Mindfulness, 13.30-15.30 uur.

Even niets doen. Wanneer u zorgt voor een ander kan het u soms teveel worden. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in moeheid, somberheid, onrust, slapeloosheid of piekeren maar ook moeilijk kunnen ontspannen. Tijdens deze workshop hoeft u niets te doen. U ervaart hoe het is om alleen maar aandacht te hebben voor het moment zelf en hoe ontspannend dat kan zijn.

Lunch, 12.30-13.30 uur: Voor de mantelzorgers die deelnemen aan (één van de) workshops wordt er een lunch georganiseerd. 

Opgave voor de workshops is geen vereiste maar wel prettig voor de organisatie. Opgave voor de lunch is wel een vereiste. Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Sanne Huiden van ‘van Houten&co’ via tel.: 030-7001565 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.