zondag, 06 december 2015 14:06

Aanmelden kandidaten 'Sportcoach van het jaar' bij Sportgala

Robin van Galen bij Sportgala Houten Robin van Galen bij Sportgala Houten

Tijdens het Sportgala Houten op 1 februari 2016 zal waterpolocoach Robin van Galen aanwezig zijn, een lezing geven en hoogstpersoonlijk de prijs 'Sportcoach van het jaar 2015' uitreiken. Kandidaten kunnen worden aangemeld bij Sportgala Houten! 

Sportpunt Houten is een een gezamenlijke plek waar alle Houtens verenigingen, maar ook de inwoners en andere sportaanbieders van Houten met hun vragen naar toe kunnen.

Nomineer een Sportcoach
Voor de titel Sportcoach komen in aanmerking train(st)ers van zowel individuele sporters als teams, die in Houten woonachtig zijn of bij een Houtense sportaanbieder trainingen verzorgen. De coach heeft een bijzondere bijdrage geleverd aan de sportieve vooruitgang en successen van de sporters, met wie hij/zij afgelopen jaar heeft samengewerkt. De coach kan zowel op amateur- als op professioneel- niveau actief zijn.

Om iemand aan te melden voor de titel Sportcoach 2015 kun je het formulier invullen op de website van Sportgala. http://www.sportgalahouten.nl/nomineren-sportprijzen-houten/sportcoach.