donderdag, 10 december 2015 12:18

Kerstmiddag Aan de Slinger

Kerstmiddag Film aan de Slinger Kerstmiddag Film aan de Slinger

De dagen rond Kerstmis en Oud en Nieuw zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend vrolijke dagen in het jaar. Juist voor deze mensen organiseert Aan de Slinger op woensdag 23 december een warme en fijne kerstmiddag met een aantal gezellige activiteiten. De inloop is om 13.30 uur.

U wordt in de foyer verwelkomd door 'André Hamoen & Friends' voor een gezellige sing-a-long. André Hamoen & Friends is een vrolijke muziekgroep die er door haar enthousiasme altijd een feestje van weet te maken. Speciaal voor de kerst heeft de groep een mooi kerstrepertoire samengesteld. Vervolgens staan het filmconcert ‘The Snowman’, live begeleid door  het Amsterdam Youth Symphony Orchestra, en de vertoning van de natuurdocumentaire ‘Holland, Natuur in de Delta’ op het programma. Deze middag wordt georganiseerd voor een bijzondere groep Houtenaren die het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Er is echter nog voldoende plek voor de reguliere filmbezoeker, dus u bent deze middag ook van harte welkom! 

Programma:
13.30 uur: inloop & sing-a-long met André Hamoen & Friends
14.00 uur: start uitvoering ‘The Snowman’
14.45 uur: pauze
15.15 uur: start natuurdocumentaire ‘Holland, Natuur in de Delta’
16:45 uur: einde documentaire

Vanaf januari neemt Film Aan de Slinger haar intrek in de gloednieuwe Kleine Zaal op de 2e verdieping en worden er vaker films vertoond.
Kijk voor meer informatie op www.theateraandeslinger.nl .